O nama

GHIBLIPLAST

Porodično preduzeće „GHIBLIPLAST“ osnovano je 2009. godine u Osečini sa ciljem da svojim radom i znanjem pružimo kupcima najbolju uslugu i najkvalitetnije proizvode na tržištu. Znanje koje smo stekli dugogodišnjim radom i posebnom tehnologijim u oblasti prerade plastike, tehnologijom spiralnog namotavanja polietilena i polipropliena, omogućava nam da predvidimo potrebe naših kupaca i partnera i da na njih adekvatno odgovorimo. U našem proizvodnom programu nalazi se širok spektar visoko kvalitetnih proizvoda od polietilena i polipropilena. Stručan kadar i upotreba visoko kvalitetnih materijala su garancija kvalitetnih proizvoda. Naši proizvodi i proces njihovog dobijanja jasno pokazuju da vodimo računa o zdravlju ljudi i zaštiti životne sredine.

Misija: GHIBLIPLAST će uvek biti efikasna i sposobna firma, da pruži najbolje usluge u oblasti prerade i proizvodnje elemenata od plastičnih masa tehnologijom spiralnog namotavanja polietilena visoke gustine i polipropilena. Na osnovu svoga znanja, iskustva i stalnog učenja, sa posebnim naglaskom na kvalitet proizvoda koje nudimo. Sveobuhvatnom i kvalitetnom uslugom našim korisnicima nudimo više od partnerstva. Naš temeljni tržišni pristup je:

Budimo prijatelji u poslu

Vizija: Održati GHIBLIPLAST dinamičnim i prosperitetnim preduzećem koje će na tržištu biti prepoznatljivo po kvalitetu. Promovisati GHIBLIPLAST u preduzeće sposobno da odgovori na svaki zahtev partnera u svako vreme na bilo kom mestu. Ulagati u resurse preduzeća u cilju unapređenja efikasnosti poslovanja i povećanja ukupnog zadovoljstva naših korisnika. Opredeljenost preduzeća je da:

  • Ispuni iskazane zahteve i očekivanja korisnika usluga i kupaca naših proizvoda
  • Neprekidno izgrađuje, održava i unapređuje imidž preduzeća među konkurentima usluga i proizvođačima sličnih proizvoda
  • Zadovolji potrebe partnera
  • Ostvari stabilan rast i razvoj preduzeća
  • Obezbedi zaposlenima stalan rast zarada uz stalno poboljšanje uslova rada
  • Doprinosi stabilnom rastu šire društvene zajednice

Ciljevi: Naš osnovni cilj je da preduzeće GHIBLIPLAST stalno unapređuje kvalitet proizvoda, kako u oblasti poslovanja tako i u oblasti zaštite životne sredine stvarajući proizvode koji su atestirani i ispitani u pogledu ispravnosti i mogućnosti upotrebe. Ono čemu težimo jeste da krajnjim kupcima obezbedimo kvalitetnu izradu proizvoda koji su u skladu sa cenom i dugim vekom trajanja uz garanciju za naše proizvode, koju će potrošaci prepoznavati po kvalitetu i bezbednosti proizvoda. Stalnim radom na modernizaciji poslovanja i uvećanja efikasnosti, zatim radom na imidzu firme i praćenje svetskih trendova obezbedili su nam poverenje naših potrošača. Naša želja i težnja je da u budućnosti firma GHIBLIPLAST postane lider u oblasti proizvodnje plastičnih proizvoda i sinonim za kvalitet, poverenje i tradiciju.