Podzemni rezervoari: betonska ili plasticna cisterna

Podzemni rezervoari za vodu dolaze u dve varijante: betonski i plastični rezervoari za vodu. One imaju svoje karakteristike, prednosti i mane koje ćemo vam predstaviti. Plastična varijanta podzemnog rezervoara za vodu ili cisterne za vodu je vrsta rezervoara koji je napravljen od polietilena otpornog na UV zrake i izdržljivog materijala. Ali uprkos tome što je napravljen od plastike, dizajniran je sa izuzetnom trajnošću. Svi modeli imaju veliki broj rebara na svojim zidovima. Ova velika rebra čine ih sposobnim da skladište hiljade litara vode, osim toga čine ih i otpornijima na pritisak.

Materijal od koga se izrađuje ova vrsta rezervoara je lagan, što omogućava lakšu ugradnju, onu koja traje samo nekoliko sati. Kao takvo, sa sigurnošću možemo reći da je i ova opcija sjajna ako želite da što ranije iskusite prednosti skladištenja vode.

Betonski podzemni rezervoari za vodu

Betonski podzemni rezervoari smatrali su se godinama kao jedina mogućnost za skladištenje vode, nije ih lako ukloniti. Njihova trajnost proizlazi iz činjenice da su ojačani sa armaturom. Teško se i uklanjaju i postavljaju, jer se moraju graditi na licu mesta prema željenim specifikacijama. Takođe ne korodiraju, jer beton ne rđa.

Snaga betonskih rezervoara je to što ih čini savršenom opcijom ako želite da ih koristite za sakupljanje nekoliko hiljada litara kišnice jer polazimo od toga da nemate dovoljno vode čim tražite rezervoare za vodu.

Konacna odluka betonski ili plasticna cisterna za vodu

Da li vas zanima betonski podzemni rezervoar za vodu koji bi vam pomogao oko vaših potreba za vodom ili možda plasticni rezervoar? Izaberite iz našeg velikog asortimana polietilenskih podzemnih rezervoara za vodu. Ovde ćete pronaći najbolje cene cisterni za vodu koje će odgovarati vašim potrebama. Rezervoari za vodu i kišnicu su naša specijalnost.

GHIBLIPLAST rezervoari za vodu – kvalitetni podzemni rezervoari cisterne za vodu

Nabavite rezervoar za vodu već danas! Potrebno je samo da nas kontaktirate i pronaći ćemo najbolje rešenje za Vas, tip rezervoara, njegovu veličinu i zapreminu.